søndag den 17. april 2011

Nostalgia #2 - FORLAD OS VOR SKYLD

FORLAD OS VOR SKYLD (transl: Deliver us from our sins) by Teater Dark Horse Inc.
Played at Planeten (Huset i Magstræde, CPH) and at Teater Katapult (Århus) - 2009
En absurd, socialrealistisk kærlighedshistorie


”Det gælder konstant bevægelse... En ny tid er kommet... Du må give slip...”


Det nystartede teaterkompagni, Dark Horse Inc. har allieret sig med dramatikerelev Caroline Malling fra dramatikeruddannelsen ved Århus Teater og genopsætter et stykke ny dansk dramatik: Forlad os vor skyld.
I vores tid er kernefamilien og kønsroller problematikker, der næsten dagligt bliver sat til offentlig debat i folketinget og i medierne, ligesom forskningen i køn på universiteterne vinder mere og mere anerkendelse. Det er blandt andet spørgsmål om hvem der har ret til – og patent på idealet om
kernefamilie. Er det kun kvinder der må være desperat skrukke? Med Forlad os vor skyld blander Dark Horse Inc. sig i den offentlige og samfundsmæssige debat om, hvorvidt tiden er løbet fra kernefamilien.

En kassedame (Maja Clementsen Hansen) stilles til regnskab af en mand  (Anders Aaman Anderskov), der vil vide hvorfor hun ikke elsker ham mere. I en stærkt fysisk og absurd socialrealistisk iscenesættelse bliver mødet mellem parret en tour de force ind i kampen mellem drømmen om kernefamilie og retten til at følge sine egne veje og drømme i en historie om kærlighed, ofre, skyld og tilgivelse.


 Manuskript: Caroline Malling 
Med: Maja Clementsen Hansen og Anders Aaman Anderskov 
Instruktion: Camilla Bonde. 
Lysdesign: Eva U. Handberg.
Producent: Signe Egebæk Andersen og Tania Rangstrup Christensen

Photos by Søren Meisner:


Ingen kommentarer:

Send en kommentar